Podjetje OZE, d.o.o. je na trgu prisotno že od leta 2012 in zadovoljni smo, da smo s trdim delom, trudom ter zagnanostjo razširili obseg našega dela in poslovnega sodelovanja in pridobili zaupanje Slovenskega najboljšega proizvajalca varčnih toplotnih črpalk KRONOTERM.

Ena glavnih prednosti podjetja je mala fleksibilna ekipa, ki preko poslovnega sodelovanja z prekaljenimi strokovnjaki za posamezna področja (ogrevanje, elektro instalacije, inženiring) glede na potrebe strank najde optimalne rešitve za investitorje. Obseg storitev smo izpolnili tako, da lahko strankam na enem mestu zagotovimo vse, kar potrebujejo v zvezi ogrevanjem, prezračevanjem ali hlajenjem prostorov oziroma objektov.

Pri delu stavimo na oseben pristop, zato prisluhnemo vašim željam ter vam zagotovimo pripravo najoptimalnejše rešitve, ter izvedbo oziroma montažo – po konkurenčnih cenah in z zagotovljenimi učinki.

VIZIJA

Še naprej želimo ostati prepoznavni kot zanesljiv in kvaliteten izvajalec celovitih rešitev v zvezi z ogrevanjem, prezračevanjem ali hlajenjem prostorov oziroma objektov, poleg tega pa bomo še naprej izpopolnjevali naše storitve vgradnje ter vam vedno zagotovili le najboljše.